Курячі ніжки із яблуками
- Стегно куряче 8 шт.
- Яблуко 2 шт.
- Вино червоне сухе 4 ст.л.
- Оцет (бальзамічний виноградний) 1 ч.л.
- Олія оливкова
- Приправа (для птиці)
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
Налити у сковороду оливкову олію, викласти ніжки, посолити, поперчити, посипати сумішшю "Трави для птиці".
На маленькому вогні смажити приблизно 35 хвилин. У процесі смаження ніжки перевернути.
Почистити яблука і розрізати кожне на 8 часточок.
Розкласти яблука по всій сковорідці, щоб ніжки добре просочилися яблучним соком.
У процесі готування один раз перевернути яблука. Смажити приблизно 15 хвилин.
Приготувати винний соус.
Змішати 1 ч. л. оливкової олії, вино і оцет. Кип'ятити 3-4 хвилини.
Викласти на тарілку ніжки і полити соусом.
Салат рецепт сердце перепелиные яйца огурцы лук. Рецепт салата с перепелиными яйцами.
www.recepti.biz.ua рецепты приготовления плова на костре
Рецепты приготовления блюд - рецепти блюд з мяса. Как приготовить вкусный шашлык.
Рецепт пасхи в хлебопечке мулинекс уноРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Посмотреть рецепт торта наполеон. Торт наполеон по рецепту бабушки.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter