Курячі ніжки із сиром та волоськими горіхами в беконі
- Часник 2 зуб.
- Майонез 1 ст.л.
- Сметана 1 ст.л.
- Горіхи волоські 2 ст.л.
- Орегано (сушений) 1 ч.л.
- Спеції (сіль, перець мелений)
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Гомілка куряча 6 шт.
- Бекон (сирокопчений) 20 г
- Сир домашній 150 ст.л.
- Сир твердий 4 ст.л.
Курячі гомілки помити, звільнити від кістки.
Волоські горіхи перемолоти.
У чашку насипати сир домашній, почистити дві головки часнику, видавити на сир. Додати сир твердий і сметану. Посолити, поперчити. Додати орегано. Все добре перемішати.
Чайною ложкою покласти начинку на курячу гомілку. Згорнути та закріпити дерев'яною зубочисткою. Обгорнути беконом. Використовувати стільки смужок, щоб покрити всю гомілку.
На деко постелити пекарський папір, змастити олією. На папір укласти фаршировані курячі гомілки.
Поставити в духовку, випікати при температурі 200 градусів 45-60 хвилин.
Подавати із зеленим салатом і картопляним пюре.
Семена грибов вешенки купить - салат с белыми грибами. Осетинские пироги на заказ.
Оригинальные торты на заказ - лимонник торт. ЦИК не дал Лимонову.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter