Курячі ніжки із печеними яблуками
- Курка (ніжки) 6 шт.
- Яблуко (кисло-солодке) 6 шт.
- Сіль, перець
- Спеції
- Олія рослинна
- Рис відварений
Курячі ніжки помити, обсушити, посолити, поперчити, додати спеції і змастити олією.
Нехай трохи полежать і просочаться.
Яблука помити, обсушити і вирізати середину так, щоб увійшла куряча ніжка.
Підготовлені тушки (яблука проколоти голочкою у декількох місцях, щоб не лопнула шкірка) покласти на змащене олією деко у попередньо нагріту духовку, готувати при середній температурі.
Зварити рис у курячому бульйоні.
Під час смаження обливати курячі ніжки і яблука соком, що виділився. Як тільки яблука будуть майже готові, обережно зняти їх з ніжок, нафарширувати рисом і помістити знову у духовку до готовності.
Готові курячі ніжки і печені яблука з рисом красиво розкласти на тарілці і подати до столу.
recepti.biz.uaРецепты и советы
Кондитерские формы - кексы и маффины рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Французские десерты рецептыРецепты Для Мультиварки -Молоко -Пошагово -Творожить. Авторские рецепты
Кекс без масла и маргарина в хлебопечкеУзнай рецепт простых в приготовлении и невероятно вкусных кексов
recepti.biz.ua пироги из тыквы с корицей и перцем хеллоуин
Рецепты Для Мультиварки: рецепты приготовления шубы. Настоящий суп харчо с фото.
Кулинарные рецепты с фотографией тут
Арахисовая паста низкая цена: ореховая паста рецепт.
www.recepti.biz.ua праздничные рецепты салатов и блюд
recepti.biz Рецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter