Курячі ніжки із паприкою
- Гомілка куряча 1.2 кг
- Масло вершкове 70 г
- Сухарі панірувальні 3 ст.л.
- Спеції (паприка, кмин) 2 ч.л.
- Білок яєчний 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Лавровий лист 2 шт.
- Сік лимона 1 шт.
- Сіль 0.5 ч.л.
Очищені від пір'я і вимиті гомілки покласти у посудину з лимонним соком, часником і подрібненим лавровим листком. Намочити гарно у цій суміші, накрити і поставити в холодильник на годину.
Приготувати суміш із сухарів, паприки, кмину і солі.
В іншу посудину вилити яєчний білок. Ніжки очистити від лаврового листа і від часнику і добре намочити у білку.
Потім, притискаючи, обваляти у сухарях зі спеціями.
Покласти у посудину для мікрохвильової печі і полити розтопленим вершковим маслом.
Накрити кришкою або змащеним папером для випікання і поставити у піч на десять хвилин при максимальній потужності.
Потім перевернути і поставити ще на 10 хвилин.
Можна їсти із картоплею-фрі.
Мясные блюда для фуршетаМясные консервы. Производство мясной продукции. ВНИИ мясной промышленности
Пирог в разъемной форме рецептпирог в разъемной форме
Кулинарные рецепты блюд из рыбы. Рецепты вегетарианских блюд из рыбы.
Потрясающе вкусный салат: салат з рибою. РИБы алюминиевые HIGHFIELD.
Как приготовить вкусный шашлык - немецкая кухня рецепты с фото.
Торт В Мультиварке Рецепты: торт воздушный сникерс рецепт с фото. Готовим со вкусом.
Рецепты новогодних блюд с фотографиямиКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Картофельное пюре в хлопьях ENGEL: блюда из картофельного пюре в духовке. Духовой шкаф Beko.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter