Курячі ніжки із паприкою

ДРУГІ СТРАВИ
836 Курячі ніжки із паприкою
Фото - Курячі ніжки із паприкою
інгредієнти:
  • Гомілка куряча 1.2 кг
  • Масло вершкове 70 г
  • Сухарі панірувальні 3 ст.л.
  • Спеції (паприка, кмин) 2 ч.л.
  • Білок яєчний 1 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Лавровий лист 2 шт.
  • Сік лимона 1 шт.
  • Сіль 0.5 ч.л.

Курячі ніжки з паприкою інгредієнти Очищені від пір'я і вимиті гомілки покласти у посудину з лимонним соком, часником і подрібненим лавровим листком. Намочити гарно у цій суміші, накрити і поставити в холодильник на годину.

Курячі ніжки з паприкою Приготувати суміш із сухарів, паприки, кмину і солі.

фото Курячі ніжки з паприкою В іншу посудину вилити яєчний білок. Ніжки очистити від лаврового листа і від часнику і добре намочити у білку.

Курячі ніжки з паприкою Гомілка куряча Потім, притискаючи, обваляти у сухарях зі спеціями.

Курячі ніжки з паприкою Масло вершкове Покласти у посудину для мікрохвильової печі і полити розтопленим вершковим маслом.

Курячі ніжки з паприкою Сухарі панірувальні Накрити кришкою або змащеним папером для випікання і поставити у піч на десять хвилин при максимальній потужності.

Курячі ніжки з паприкою Спеції Потім перевернути і поставити ще на 10 хвилин.

Курячі ніжки з паприкою Білок яєчнийМожна їсти із картоплею-фрі.

Мясные блюда для фуршетаМясные консервы. Производство мясной продукции. ВНИИ мясной промышленности

Пирог в разъемной форме рецептпирог в разъемной форме

Кулинарные рецепты блюд из рыбы. Рецепты вегетарианских блюд из рыбы.

Потрясающе вкусный салат: салат з рибою. РИБы алюминиевые HIGHFIELD.

холодные закуски из лаваша

Как приготовить вкусный шашлык - немецкая кухня рецепты с фото.

Торт В Мультиварке Рецепты: торт воздушный сникерс рецепт с фото. Готовим со вкусом.

Рецепты новогодних блюд с фотографиямиКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Картофельное пюре в хлопьях ENGEL: блюда из картофельного пюре в духовке. Духовой шкаф Beko.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter