Курячі ніжки із овочевим рисом
- Стегно куряче 600 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 1 зуб.
- Перець солодкий 3 шт.
- Томатна паста 5 ст.л.
- Зелень
- Рис
- Морква 2 шт.
- Помідор 4 шт.
Ніжки порізати на 3-4 частини (видалити нижню частину), на розігрітій сковорідці обсмажити гарно на олії. Потім додати сіль і спеції для курки, покласти нарізану цибулю, перець, протушкувати хвилин 5. Із помідорів зробити сік і додати часник, залити курку і тушкувати 30-40 хв на слабкому вогні (додати пару лаврових листків і пару горошин перцю чорного). Хвилин за 20 до готовності покласти нарізану зелень і перемішати. Якщо томатна паста, то водою розвести до консистенції густої сметани.
Овочевий рис: всі овочі нарізати дрібно або у блендері, протушкувати на сковорідці до золотистого кольору і додати промитий рис. Тушкувати хвилин 5-7, перекласти у казан або каструлю, залити 2 склянками води. Якщо треба, то можна води додати. Можна у духовці при 160°С приблизно 30 хв.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter