Курячі ніжки із начинкою у мішечках
- Тісто листкове (дріжджове або прісне) 500 г
- Гомілка куряча 6 шт.
- Гриби 300 г
- Картопля 700 г
- Цибуля ріпчаста 150 г
- Молоко 50 мл
- Масло вершкове 30 г
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець
Почистити картоплю, відварити до готовності.
Нарізати дрібно гриби і цибулю. Цибулю обсмажити на олії, додати гриби. Смажити близько 15 хв (щоб випарувалася рідина).
Курячі гомілки приправити і смажити близько 30 хвилин в олії до готовності.
Покласти у картоплю вершкове масло і потовкти.
Додати молоко, посолити, покласти суміш цибулі і грибів - перемішати.
Розкачати тісто завтовшки близько 3 мм.
Вирізати прямокутник, зберегти обрізки.
Розрізати тісто на прямокутники 15х15 см, у серединку покласти коржі із обрізків (щоб не прорвалося дно).
У серединку покласти 2 ст. л. начинки.
Гомілку поставити на начинку.
Зібрати краї тіста і зав'язати ниткою.
Застелити папером деко (або змастити олією), зверху поставити ніжки. Кісточки можна обгорнути фольгою, щоб не підгоріли. Випікати при температурі 180 градусів близько 20 хвилин. Із готових ніжок зняти нитку.
Отбивная куриная рецептотбивная куриная
Кулинарные рецепты - рецепты рождество.
Заправки для Рыбных салатов из оливкового масла. Салат Рыбный с кукурузой.
Рецепты блюда индийской кухни здесь
Домашний майонез рецепт. Майонез домашний рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter