Курячі ніжки із картоплею, запечeні у фользі
- Стегно куряче 8 шт.
- Картопля 15 шт.
- Майонез
- Приправа (сіль, чорний перець, орегано, карі, приправа для смаження м´яса, хмелі-сунелі)
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Масло вершкове
- Лавровий лист 1 шт.
Курячі ніжки розморозити, покласти в окрему посудину. Додати майонез, всі приправи, лавровий лист, дрібно порізані цибулю і часник. Поставити під гніт приблизно на півгодини.
На деко викласти довгі смужки фольги - вертикальну та горизонтальну, такої довжини, щоб потім можна було всe укрити без прогалин.
Розігріти духовку до 200°С, 10-15 хв.
Почистити картоплю, порізати тонкими кружечками. На фольгу викласти шматочки вершкового масла, потім шар кружечків із картоплі, трохи посолити. Через півгодини на картоплю викласти ніжки. Зверху щe шар картоплі, посолити і теж покласти шматочки вершкового масла.
Запакувати всe дуже щільно і поставити у розігріту духовку на годину-півтори.
Готовність визначити, обережно відігнувши фольгу і проткнувши картоплю і курку ножем чи виделкою. Картопля має бути дуже м'якою, а із курки не повинна виступати кров, тільки сік.
Рецепты для пароварки, вкусно - первые блюда рецепты.
Торт мокрый наполеон пошаговый рецепт с фотоТорты и пирожные на заказ. Изготовление тортов на заказ
Салат с Курицей и фруктами на апельсиновом соусе. Салат слоеный с Курицей.
Салаты с белыми грибами рецептыИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Сайт кулинарныйКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter