Курячі ніжки, фаршировані грушею

ДРУГІ СТРАВИ
1068 Курячі ніжки, фаршировані грушею
Фото - Курячі ніжки, фаршировані грушею
інгредієнти:
  • Стегно куряче 3 шт.
  • Груша 2 шт.
  • Горіхи волоські 0.3 скл.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)

Курячі ніжки, фаршировані грушею інгредієнти

Курячі ніжки, фаршировані грушею

Стегенця розрізати по суглобу. Кісточку із гомілок вийняти. Зі стегенець вирізати кісточку ножем.

фото Курячі ніжки, фаршировані грушею М'ясо посолити і поперчити. Груші очистити і розрізати на четвертинки.

У гомілки вставити шматок груші замість кісточки. Насипати навколо груші горіхи.

Зі стегенцями проробити те ж саме. Потім краї з’єднати зубочистками.

Курячі ніжки, фаршировані грушею стегенце курячий Цибулю нарізати півкільцями й укласти рівним шаром у рукав для запікання. На цибулю покласти фаршировані ніжки. Нічим не змащувати.

Курячі ніжки, фаршировані грушею Груша Закрити герметично "рукав" і поставити у духовку на 1 годину при температурі 200 градусів.

Курячі ніжки, фаршировані грушею Горіхи волоські

Курячі ніжки, фаршировані грушею Цибуля ріпчастаПодавати із будь-яким гарніром.

Курячі ніжки, фаршировані грушею Сіль

Рождественская выпечка рецептыПраздничные подборки рецептов. Кулинарные рецепты

Очень вкусные рецепты борща: рецепт борща украинского. Суп В Мультиварке Рецепты.

Кексы в магазине Rozetka: кексы и маффины рецепты с фото. Очень вкусные кексы.

Кульки на ялинку з паперукульки

Печенье конвертики с повидлом рецепт с фотоПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов

Кухонные и пищевые термометры - приготовление домашней мясной колбасы. Купить колбасу, цены.

Фильм Польская кухня смотреть онлайнТексты статей об изучении Польского языка. Польское турагентство

Купить кондитерку - медовик торт. Нужен свадебный торт.

Готовим со вкусом: сайт кулинарный. Кулинарные рецепты.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter