Курячі ніжки, фаршировані грушею
- Стегно куряче 3 шт.
- Груша 2 шт.
- Горіхи волоські 0.3 скл.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Стегенця розрізати по суглобу. Кісточку із гомілок вийняти. Зі стегенець вирізати кісточку ножем.
М'ясо посолити і поперчити. Груші очистити і розрізати на четвертинки.
У гомілки вставити шматок груші замість кісточки. Насипати навколо груші горіхи.
Зі стегенцями проробити те ж саме. Потім краї з’єднати зубочистками.
Цибулю нарізати півкільцями й укласти рівним шаром у рукав для запікання. На цибулю покласти фаршировані ніжки. Нічим не змащувати.
Закрити герметично "рукав" і поставити у духовку на 1 годину при температурі 200 градусів.
Подавати із будь-яким гарніром.
Рождественская выпечка рецептыПраздничные подборки рецептов. Кулинарные рецепты
Очень вкусные рецепты борща: рецепт борща украинского. Суп В Мультиварке Рецепты.
Кексы в магазине Rozetka: кексы и маффины рецепты с фото. Очень вкусные кексы.
Кульки на ялинку з паперукульки
Печенье конвертики с повидлом рецепт с фотоПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
Кухонные и пищевые термометры - приготовление домашней мясной колбасы. Купить колбасу, цены.
Фильм Польская кухня смотреть онлайнТексты статей об изучении Польского языка. Польское турагентство
Купить кондитерку - медовик торт. Нужен свадебный торт.
Готовим со вкусом: сайт кулинарный. Кулинарные рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter