Курячі ніжки, фаршировані грибами і сиром
- Гомілка куряча 800 г
- Печериці 300 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сир твердий 100 г
- Сіль
- Перець чорний
Приготувати начинку. Печериці нарізати кубиками.
Обсмажити на олії.
Нарізати цибулю. Додати до грибів. Довести до готовності, посолити, поперчити.
Натерти сир на дрібній тертці.
Додати сир до холодних грибів (щоб він не розплавився відразу).
На ніжках видалити кісточку. Для цього зняти шкіру із ніжки панчохою.
Відокремити м'ясо від кістки.
Відрубати кісточку біля основи, залишаючи невеликий шматочок. Головне перевірити, щоб від кістки не залишилися уламки.
Нафарширувати. Розкрити м'ясо. Посолити і поперчити.
Покласти начинку.
Зверху натягнути шкіру.
Запікати у духовці при температурі 200 градусів до готовності (хвилин 30).
Вы кондитер из Петербурга: как испечь грильяжный торт. Купить кондитерку.
Рецепты новогодних блюд на 2017 годИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты салатов из ананасов и сельдереяИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Салат венок невестыСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт салата мимоза с фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.
Рецепты для мультиварки, вкусно: рецепт домашний майонез.
Наборы для украшения тортов - медовик торт. Купить кондитерку.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter