Курячі ніжки, фаршировані гарбузом
- Гомілка куряча 6 шт.
- Гарбуз 3 ст.л.
- Пластівці вівсяні 2 ст.л.
- Часник 2 зуб.
- Зелень (петрушка)
- Олія 1 ст.л.
- Вода 3 ст.л.
- Сіль
Із кожної гомілки акуратно зняти шкірку не до кінця, м'ясо обрізати і - на фарш. Кісточку гомілки відрубати, залишаючи той кінець, на якому закріплена шкіра.
Перекрутити м'ясо з гомілок на фарш, додати часник та вівсяні пластівці. Фарш посолити.
Додати у фарш тертий гарбуз.
Додати рубану зелень.
Отриманим фаршем начинити гомілки.
Форму для запікання застелити фольгою, покласти гомілки, полити злегка соняшниковою олією і водою.
Зверху накрити другою частиною фольги.
Випікати у духовці хвилин 25-30, під кінець прибрати верхню частину фольги хвилин на 7, щоб гомілки зарум'янилися.
Рецепты украшения для тортовРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Мясные салаты с грибамиВНИИ мясной промышленности. Производство мясной продукции
Паска рецепти з фото готовим дома сирнапаска рецепти з фото
Рецепты с малиной - простые рецепты десертов без выпечки с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter