Курячі нагетси із двома соусами

ДРУГІ СТРАВИ
968 Курячі нагетси із двома соусами
Фото - Курячі нагетси із двома соусами
інгредієнти:
  • Грудка куряча 350 г
  • Олія рослинна 5 ст.л.
  • Кефір (натуральний йогурт) 200 г
  • Сік лимонний 1 ст.л.
  • Соус (Терріякі або вустерширський) 1.5 ч.л.
  • Соєвий соус 1.5 ст.л.
  • Паприка солодка (мелена) 1 ч.л.
  • Спеції (сіль, перець)
  • Борошно 100 г
  • Яйце 1 шт.
  • Крихти хлібні (панірувальні сухарі) 100 г
  • Сир (голландський або пармезан) 50 г
  • Кетчуп 6 ст.л.
  • Мед 1.5 ч.л.
  • Перець чилі 1 ч.л.
  • Майонез 4 ст.л.
  • Гірчиця (зерниста) 1 ч.л.
  • Вода (холодна) 1 ч.л.

Курячі нагетси з двома соусами інгредієнти

Філе курячої грудки нарізати шматочками розміром 2,5х2,5 см.

Курячі нагетси з двома соусами Змішати всі інгредієнти для соусу: 200 г мацоні (кефір, натуральний йогурт), 1 ст. л. лимонного соку, 1 ч. л. вустерширського соусу, 1 ст. л. соєвого соусу, 1 ч. л. солодкої паприки, сіль, перець.

фото Курячі нагетси з двома соусами Перемішати з курячим філе і, склавши у миску з кришкою, поставити у холодильник на 2 години, як мінімум.

Курячі нагетси з двома соусами Грудкакуріная Насипати борошно у велику тарілку.

У глибокій тарілці збити яйце з водою, приправити сіллю і перцем.

У третій тарілці змішати хлібні крихти і натертий пармезан.

Курячі нагетси з двома соусами Маслорастітельное У глибокій великій сковороді розігріти олію.

Вийняти шматочки курки з маринаду, стряхнути надлишки і обваляти в борошні, потім занурити у яєчну суміш, далі обваляти у хлібно-сирній суміші.

Обсмажувати нагетси на середньому вогні протягом 2-3 хвилин з кожного боку, до золотистого кольору.

Викласти на паперові серветки, щоб увібралася зайва олія.

Курячі нагетси з двома соусами Кефір Приготувати соуси, змішавши усі інгредієнти.

Соус барбекю.

6 ст. л. кетчупу

2 ст. л. кленового сиропу (1 ст. л. меду)

1/2 ч. л. вустерширського соусу

1 ч. л. соєвого соусу

2-3 краплі соусу Табаско (чилі).

Соус медово-гірчичний.

4 ст. л. майонезу

1 ч. л. зернистої гірчиці

1 1/2 ч. л. прозорого меду

1 ч. л. холодної води.

Злегка обсмаживши нагетси на сковороді, запекти у духовці протягом 15 хвилин.


ЗдесьРецепты и советы

www.recepti.biz.uaРецепты и советы. Кулинарные рецепты

Пицца картинки 94Предложение доставки пиццы домой или в офис

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter