Курячі нагетси із двома соусами
- Грудка куряча 350 г
- Олія рослинна 5 ст.л.
- Кефір (натуральний йогурт) 200 г
- Сік лимонний 1 ст.л.
- Соус (Терріякі або вустерширський) 1.5 ч.л.
- Соєвий соус 1.5 ст.л.
- Паприка солодка (мелена) 1 ч.л.
- Спеції (сіль, перець)
- Борошно 100 г
- Яйце 1 шт.
- Крихти хлібні (панірувальні сухарі) 100 г
- Сир (голландський або пармезан) 50 г
- Кетчуп 6 ст.л.
- Мед 1.5 ч.л.
- Перець чилі 1 ч.л.
- Майонез 4 ст.л.
- Гірчиця (зерниста) 1 ч.л.
- Вода (холодна) 1 ч.л.
Філе курячої грудки нарізати шматочками розміром 2,5х2,5 см.
Змішати всі інгредієнти для соусу: 200 г мацоні (кефір, натуральний йогурт), 1 ст. л. лимонного соку, 1 ч. л. вустерширського соусу, 1 ст. л. соєвого соусу, 1 ч. л. солодкої паприки, сіль, перець.
Перемішати з курячим філе і, склавши у миску з кришкою, поставити у холодильник на 2 години, як мінімум.
Насипати борошно у велику тарілку.
У глибокій тарілці збити яйце з водою, приправити сіллю і перцем.
У третій тарілці змішати хлібні крихти і натертий пармезан.
У глибокій великій сковороді розігріти олію.
Вийняти шматочки курки з маринаду, стряхнути надлишки і обваляти в борошні, потім занурити у яєчну суміш, далі обваляти у хлібно-сирній суміші.
Обсмажувати нагетси на середньому вогні протягом 2-3 хвилин з кожного боку, до золотистого кольору.
Викласти на паперові серветки, щоб увібралася зайва олія.
Приготувати соуси, змішавши усі інгредієнти.
Соус барбекю.
6 ст. л. кетчупу
2 ст. л. кленового сиропу (1 ст. л. меду)
1/2 ч. л. вустерширського соусу
1 ч. л. соєвого соусу
2-3 краплі соусу Табаско (чилі).
Соус медово-гірчичний.
4 ст. л. майонезу
1 ч. л. зернистої гірчиці
1 1/2 ч. л. прозорого меду
1 ч. л. холодної води.
Злегка обсмаживши нагетси на сковороді, запекти у духовці протягом 15 хвилин.
ЗдесьРецепты и советы
www.recepti.biz.uaРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Пицца картинки 94Предложение доставки пиццы домой или в офис
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter