Курячі "млинці" із начинкою із грибів
- Фарш курячий 150 г
- Яйце куряче 2 шт.
- Молоко 4 ст.л.
- Сметана 3 ст.л.
- Часник 2 зуб.
- Сіль
- Олія рослинна
- Гриби (опеньки) 200 г
- Сир твердий (російський) 3 ст.л.
- Цибуля зелена
- Огірок (солоний) 1 шт.
- Цибуля ріпчаста
З'єднати фарш, яйця, 2 ст. л. молока, 1 ст. л. сметани, часник (дрібно подрібнити), сіль, перець, спеції, все перемішати.
Вилити суміш на сковороду з невеликою кількістю рослинної олії і смажити на середньому вогні із закритою кришкою.
Обережно перевернути млинець і смажити ще кілька хвилин до готовності.
Начинка: ріпчасту цибулю порізати кільцями або півкільцями, додати гриби і обсмажити.
У обсмажені гриби додати 2 ст. л. молока, 2 ст. л. сметани, сир (натертий на тертці), злегка посолити і протушкувати трохи (довести до кипіння, накрити кришкою і вимкнути вогонь).
На одну половину коржа викласти начинку, потім дрібно нарізаний солоний огірок, накрити другою половиною, і щедро посипати рубаною зеленою цибулею.
Рецепты вкусных диетических блюд. Рецепт диетического сельдереевого супа.
ТутМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепт борщ с бурякомКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Скороварки для приготовления каши - плов рецепт приготовления.
Медовик торт рецепт самый лучший видеоТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Googl кулинарные рецепты сайт хорошаяКулинарно-домашний сайт
recepti.biz.ua кулинария рецепт торта наполеона
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter