Курячі "мішечки"
- Стегно куряче 8 шт.
- Ковбаса 100 г
- Рис 100 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 3 зуб.
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець чорний
Начинка.
Нарізати ковбасу невеликими кубиками, цибулю і часник нарізати дрібно.
Промити і відварити рис.
Трохи обсмажити на рослинній олії цибулю та ковбасу.
Додати часник, рис і ще трохи протушкувати. Посолити, поперчити і дати охолонути.
Зі стегенець вийняти кісточки, відбити м'ясо, посолити і поперчити.
Із фольги вирізати квадрати. На кожен квадрат налити трохи рослинної олії і покласти курку.
У центр курки покласти по 1 столовій ложці начинки. Закріпити зубочистками.
Фольгу підняти до верху і загорнути як "цукерочку".
"Цукерки" перекласти у сковорідку і налити 1-1,5 склянки води.
Запікати у духовці близько 1 години при 180 градусах.
Рождественские рецепты выпечкиКулинарные рецепты с фотографиями от Стожар. Вкусно. Полезно. Просто
Мясные салаты рецепты фотографиямиКулинарные рецепты
http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты для пекарни - рецепт салата з язиком. Книга Рецептов Для Мультиварки.
recepti.biz Едим и не толстеем! Кекс из творога, галеты со сливами! Узнайте рецепт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter