Курячі "маркізики"
- Печериці 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Грудка куряча 6 шт.
- Огірок (маринований) 3 шт.
- Сир твердий 150 г
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець
Цибулю дрібно порізати і обсмажити на олії у сковороді до золотистого кольору.
Додати до цибулі дрібно порізані гриби, посолити, тушкувати до готовності грибів (до повного випаровування рідини).
Гриби остудити.
Підготувати курячі грудки (помити, обсушити).
Покласти грудку в поліетиленовий пакетик і відбити добре з усіх сторін.
Посолити і поперчити грудку.
Огірок порізати упоперeк на тоненькі скибочки.
Відкласти в окрему посудину 1 склянку готових грибів, змішати їх із натeрим на середній тeртці сиром. Відставити.
З іншими грибами поступати таким же чином.
На столі викласти підготовлені грудки і розподілити на них гриби. Порізані скибочки огірків викласти на половину грудки.
Скласти м'ясо навпіл.
Викласти грудки у форму (форму нічим не змащувати).
Зверху на підготовлені грудки викласти сир із грибами.
Запікати у попередньо нагрітій духовці до 200 градусів на нижньому рівні 30 хвилин, потім температуру підвищити до 250 градусів, форму помістити на середній рівень і запікати щe 25 хвилин.
Печеня по домашньому в горщику рецептпеченя по домашньому
Рецепты пасхи вкусной видеоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter