Курячі "маркізики"

ДРУГІ СТРАВИ
654 Курячі "маркізики"
Фото - Курячі
інгредієнти:
  • Печериці 500 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Грудка куряча 6 шт.
  • Огірок (маринований) 3 шт.
  • Сир твердий 150 г
  • Олія рослинна
  • Сіль
  • Перець

Курячі Цибулю дрібно порізати і обсмажити на олії у сковороді до золотистого кольору.

Додати до цибулі дрібно порізані гриби, посолити, тушкувати до готовності грибів (до повного випаровування рідини).

Гриби остудити.

Курячі Підготувати курячі грудки (помити, обсушити).

Покласти грудку в поліетиленовий пакетик і відбити добре з усіх сторін.

Посолити і поперчити грудку.

фото Курячі Огірок порізати упоперeк на тоненькі скибочки.

Відкласти в окрему посудину 1 склянку готових грибів, змішати їх із натeрим на середній тeртці сиром. Відставити.

З іншими грибами поступати таким же чином.

На столі викласти підготовлені грудки і розподілити на них гриби. Порізані скибочки огірків викласти на половину грудки.

Курячі Скласти м'ясо навпіл.

Курячі Викласти грудки у форму (форму нічим не змащувати).

Зверху на підготовлені грудки викласти сир із грибами.

Курячі Запікати у попередньо нагрітій духовці до 200 градусів на нижньому рівні 30 хвилин, потім температуру підвищити до 250 градусів, форму помістити на середній рівень і запікати щe 25 хвилин.

Курячі

 

Курячі

Печеня по домашньому в горщику рецептпеченя по домашньому

Рецепты пасхи вкусной видеоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

праздничные новогодние салаты