Курячі купки з персиком і базиліком
- Грудка куряча - 4 шт
- Борошно - 3 ст. л.
- Сіль (за смаком)
- Перець (за смаком)
- Маслo
- Персик (свіжий) - 3 шт
- Цибуля (червона) - 1 шт
- Цедра липмона (терта) - 1 / 4 ст. л.
- Базилік
- Рис
- Бульйон (курячий)
Купки не вимагають попереднього маринування і будь-якої підготовки.
Просто промийте, обсушіть. .
У широкій тарілці змішайте борошно, сіль і перець. Обваляйте курячі грудки в отриманій суміші.
Смажте на розтопленому вершковому маслі 10-12 хвилин - до готовності.
Посмажені грудки перекладете на блюдо і накрийте, щоб вони не охолоджувались.
На тій олії, що залишилася від смаження грудок злегка обсмажте порізану тонкими півкільцями червону цибульку. .
Додайте до цибулі курячий бульйон, доведіть до кипіння.
Додайте порізані часточками персики. У рецепті вказано, що персики потрібно очистити, але я різала прямо зі шкіркою, це ніяк не зіпсувало смаку. Додайте туди ж лимонну цедру і готуйте, поки соус не загусне.
В кінці приготування в соус потрібно додати різаний базилік, в ідеалі зелений, але в мене був тільки фіолетовий.
Подавати грудки потрібно з гарніром (паста або рис), поливши персиковим соусом. .
Смачного!.
Книга диетических рецептов скачать. Диетические легкие ужины рецепты.
Как приготовить вкусный шашлык - рецепты американской кухни с фото. Готовим со вкусом.
Рецепты салатов на любой вкус: рецепты салатов с языком с фото. Рецепты для пароварки, вкусно.
Поможем выйти замуж в Германию: рецепты вкусных салатов.
Рецепты приготовления в микроволновкеКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Рецепты Приготовления: рецепты выпечка в микроволновой печи.
http://recepti.biz.ua рецепты торт медовик
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты салата из морепродуктов. Готовим со вкусом.
Рецепты индийской кухниРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter