Курячі кульки з рисом
803
інгредієнти:
- Рис 250 г
- Яйце куряче 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Кінза
- Соєвий соус 2 скл.
- Крохмаль кукурудзяний 1 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна
- Фарш курячий 400 г
У фарш додати яйце, зелену цибулю, кінзу, сіль, перець, соєвий соус і ретельно перемішати.
Рис розкласти на плоскій тарілці. Із фаршу сформувати кульки завбільшки з волоський горіх і запанірувати у рисі, змішаному з крохмалем.
Обсмажити кульки у розігрітій до 160°С олії протягом 5-8 хвилин до золотистого кольору.
Готові кульки обсушити і викласти на тарілку.
Можна подати із салатом зі свіжих овочів. Окремо подати солодкий соус чилі або кетчуп.
Диетические рецепты из мяса тут
Рецепт приготовления шубы с селедкой. Рецепт приготовления сельдь иваси под шубой.
Салаты рецепты - мясные салаты с грибами. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі