Курячі крильця з гарніром

ДРУГІ СТРАВИ
850 Курячі крильця з гарніром
Фото - Курячі крильця з гарніром
інгредієнти:
  • Крила курячі 500 г
  • Часник 2 зуб.
  • Сіль 0.5 ч.л.
  • Зира (кмин) 0.5 ч.л.
  • Перець червоний пекучий (мелений) 0.25 ч.л.
  • Кефір 1 скл.
  • Томатна паста 0.75 ст.л.
  • Олія оливкова 1 ст.л.
  • Сік лимона 1 ст.л.
  • Імбир (корінь)
  • Куркума 0.25 ч.л.
  • Карі 0.5 ч.л.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Кінза
  • Сметана 100 г
  • Помідор
  • Перець болгарський
  • Бамія
  • Баклажан
  • Перець чорний (мелений)

Курячі крильця з гарніром інгредієнти У глибоку посудину влити кефір, оливкову олію і сік лимона, всипати карі, куркуму, зіру і кинзу (мелені), натерти шматочок імбирного кореня, додати томатну пасту, видавити зубчики часнику, додати сіль і мелений пекучий перець чилі. Все добре перемішати.

 

 

 

 

 

 

 

Крильця почистити і помити.

Занурити в маринад.

Посудину з крильцями закрити і поставити в холодильник маринуватися не менше години.

Курячі крильця з гарніром У форму для запікання налити оливкову олію.

Цибулину нашаткувати півкільцями і викласти по дну форми.

На цибулю розкласти крильця разом із залишком маринаду. Промазати крильця сметаною і випікати при 180 градусах, періодично поливаючи їх соком.

фото Курячі крильця з гарніром Гарнір: овочі дрібно нарізати (крім бамії), укласти в сковороду, долити води (або бульйон), посолити, поперчити і поставити на малий вогонь тушкуватися.

При подачі укласти пару крилець, додати гарнір, скропити лимонним соком, прикрасити.

Салат с грибами жаренымиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Выпечка домашнего хлеба рецептыЕдим и не толстеем! Кекс из творога, галеты со сливами! Узнайте рецепт

Набор детей в школу и детский сад - оладьи как в детском саду. Студия творческого развития.

Внимание! Термосы и термокружки: приготовление йогурта в термосе. Термосы, термо товары оптом.

Рецепты салатов с фото. Фруктовый салат рецепт с фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter