Курячі крильця у майонезно-томатному соусі
- Крила курячі 8 шт.
- Майонез
- Кетчуп
- Кубик бульйонний (курячий) 1 шт.
Розморозити курячі крильця. Приготувати соус: у вільній пропорції змішати майонез із будь-яким томатним соусом або кетчупом. Далі 2 варіанти приготування.
1) кожне крильце обмазати отриманим соусом і впритул один одному викласти у посудину для запікання.
2) у посудину для запікання викласти курячі крильця, на дно форми налити трішки води, розкришити на крильця курячий кубик з приправами і залити зверху отриманим соусом.
Закрити кришкою і поставити в заздалегідь розігріту духовку (200-220 градусів) на 20 хвилин. За 5-7 хвилин до готовності зняти кришку (щоб зверху утворилася апетитна скоринка).
Рождественские рецепты выпечкиТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Рецепты блюд из рыбы минтай на сковородеСтатьи о рыбах. Рецепты блюд. Кулинарные рецепты
Простые рецепты: рецепты блюд с ливером. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Закупка рецепты - салаты праздничные рецепты с фото. Готовим со вкусом.
Чанахи рецепт с фасолью в горшочкахКулинарные рецепты. Готовь вкусно и полезно
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter