Курячі крильця у гранатовому сиропі
- Крило куряче 1 кг
- Яйце 3 шт.
- Борошно 6 ст.л.
- Олія рослинна 400 мл
- Олія оливкова 3 ст.л.
- Часник 3 зуб.
- Імбир 1 ст.л.
- Цибуля червона 2 шт.
- Водa 0.3 скл.
- Сироп гранатовий 0.3 скл.
- Цукор коричневий 3 ст.л.
- Сік лимонний 3 ст.л.
- Сіль, перець
Крильця помити і розділити на дві частини, збити яйця, в окрему тарілку насипати борошно (можна трохи підсолити).
Крила покласти у яйця, потім обкачати у борошні й обсмажити у розпеченій олії (у фритюрі) до утворення золотистої скоринки. Коли крила готові, викласти їх у сито для видалення зайвої олії. На сковороді розігріти оливкову олію, подрібнити часник, імбир, цибулю і все обсмажити. Додати воду, гранатовий сироп, коричневий цукор і лимон, готувати на великому вогні, доки соус трохи не загусне, посолити і поперчити. Викласти всі крила у соус і акуратно перемішати. Готувати 2-3 хвилини. Можна подавати із пюре чи картоплею-фрі.
Рецепты приготовления блюд: рецепты блюд с ливером.
Рецепты новогодних блюд в год петухаРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Вкусные рецепты салата с Курицей: салат с курицей. Салат с кукурузой и Курицей.
http://recepti.biz.ua салат мимоза
Кулинарные рецепты на любой вкус: сайт кулинарный. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter