Курячі крильця у гострій глазурі
- Крило куряче 15 шт.
- Перець чилі (червоний) 8 шт.
- Коріандр (насіння) 1.5 ст.л.
- Кмин (зира, насіння) 0.5 ч.л.
- Патока 0.3 скл.
- Соус (рибний) 0.25 скл.
- Соус соєвий 0.3 скл.
- Сік лимона 0.5 шт.
- Часник 4 зуб.
- Імбир (корінь) 1 шт.
На сухій сковорідці підсмажити чилі, коріандр і кмин (зіру) до появи приємного аромату, потовкти у ступці у порошок або змолоти у блендері.
З'єднати патоку, рибний соус, соєвий соус, часник і імбир.
Додати прянощі.
Крильця заздалегідь підготувати.
Залити отриманим маринадом крильця.
Маринувати мінімум 4 години.
Духовку розігріти до 220°С.
Крильця вибрати із маринаду, просушити паперовим рушником. Розкласти на деко і в піч на 35-40 хв до золотистого кольору.
Маринад процідити, вилити у маленьку каструльку і поставити на невеликий вогонь. Варити 15 хв, до загустіння.
Готові крильця залити соусом, перемішати, дати постояти хвилин 10 і подати.
Куриные отбивные с помидорами. Куриные отбивные.
Французская кухня рецепты салатов с фотоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter