Курячі крильця у гострій глазурі

ДРУГІ СТРАВИ
698 Курячі крильця у гострій глазурі
Фото - Курячі крильця у гострій глазурі
інгредієнти:
  • Крило куряче 15 шт.
  • Перець чилі (червоний) 8 шт.
  • Коріандр (насіння) 1.5 ст.л.
  • Кмин (зира, насіння) 0.5 ч.л.
  • Патока 0.3 скл.
  • Соус (рибний) 0.25 скл.
  • Соус соєвий 0.3 скл.
  • Сік лимона 0.5 шт.
  • Часник 4 зуб.
  • Імбир (корінь) 1 шт.

Курячі крильця в гострій глазурі інгредієнти

На сухій сковорідці підсмажити чилі, коріандр і кмин (зіру) до появи приємного аромату, потовкти у ступці у порошок або змолоти у блендері.

Курячі крильця в гострій глазурі

фото Курячі крильця в гострій глазурі З'єднати патоку, рибний соус, соєвий соус, часник і імбир.

Курячі крильця в гострій глазурі Крила курячі Додати прянощі.

Курячі крильця в гострій глазурі Перець чилі Крильця заздалегідь підготувати.

Курячі крильця в гострій глазурі Коріандр Залити отриманим маринадом крильця. 

Маринувати мінімум 4 години.

Курячі крильця в гострій глазурі Кумін Духовку розігріти до 220°С.

Крильця вибрати із маринаду, просушити паперовим рушником. Розкласти на деко і в піч на 35-40 хв до золотистого кольору.

Маринад процідити, вилити у маленьку каструльку і поставити на невеликий вогонь. Варити 15 хв, до загустіння.

Готові крильця залити соусом, перемішати, дати постояти хвилин 10 і подати. 

 



 

 

 

 

 

Куриные отбивные с помидорами. Куриные отбивные.

Французская кухня рецепты салатов с фотоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter