Курячі крильця у горіховій паніровці
- Крило куряче 1 кг
- Пластівці вівсяні 3 ст.л.
- Борошно пшеничне 3 ч.л.
- Горіхи волоські 100 г
- Крохмаль картопляний 1 ч.л.
- Білок яєчний 3 шт.
- Горілка 25 мл
Курячі крильця вимити, підсушити, збризнути горілкою і поставити у холодильник хвилин на 20.
Збити білки до утворення повітряної маси, всипати крохмаль, борошно і перемішати. Волоські горіхи очистити, подрібнити і змішати із подрібненими вівсяними пластівцями.
Курячі крильця обваляти спочатку у білковій масі.
Потім у горіховій паніровці.
Обсмажити на добре розігрітій олії із кожного боку або запекти у духовці у вогнетривкій формі до готовності.
Викласти на тарілку, прикрасити зеленню петрушки. Подавати із картоплею, відвареним рисом, різотто або гречаною кашею.
Салати та закуски рецептиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепт борща Украинского на английскомРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Кулинарные рецепты от Tramontina: скумбрия в маринаде рецепт. Рецепты Для Мультиварки.
Мультиварки для выпечки - праздничные рецепты новогодние рецепты.
Рецепты салатов из креветок с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter