Курячі крильця у духовці
- Крило куряче 1 кг
- Лимон 1 шт.
- Картопля 1 кг
- Петрушка
- Сіль
- Перець мелений
- Молоко
Покласти курячі крильця у каструлю, додати сіль, перець, петрушку, трохи соняшникової олії. Із лимона на тертці зняти цедру, попередньо помивши лимон. Додати цедру одного лимона на курку.
Також туди додати 2-3 зубчики часнику, сік одного лимона і паприку. Все перемішати і поставити у холодильник на 3-4 години.
Картоплю очистити і нарізати шматочками, товщиною трохи менше 1 см. Варити протягом 10-15 хвилин у молоці.
Викласти курячі крильця на решітку.
Відварену у молоці картоплю висипати у пакет, туди ж додати зелень, перець, сіль і соняшникову олію. Добре струснути пакет, щоб вся картопля покрилася соняшниковою олією.
На лист рівним шаром викласти картоплю.
У духовку поставити картоплю на низ, а зверху на решітку покласти курку (увесь сік із курки буде крапати на картоплю).
Готувати на верхньому пальнику до золотистої скоринки. Картоплю перемішати лише один раз.
www.recepti.biz.ua кулинарных рецептов блюд из рыбы
Как приготовить летний салат: мясные салаты с грибами.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter