Курячі крильця у часниково-пивному соусі
- Крило куряче 16 шт.
- Часник 4 зуб.
- Розмарин (гілочка) 1 шт.
- Олія оливкова 1 ст.л.
- Пиво світле 0.33 л
- Гірчиця (у зернах) 50 г
- Спеції (сіль, перець)
- Коріандр (зерна) 3 ч.л.
Курячі крильця посолити, поперчити, обмазати оливковою олією.
Запекти у вогнетривкій посудині у духовці (180°C) 10 хв.
Із гірчиці і пропущеного через часниковий прес часнику приготувати маринад.
Обмазати крильця, додати розмарин.
Посипати зернами коріандру.
Знову поставити у духовку, вилити на дно посудини пиво і запікати до рум'яної скоринки.
Готові крильця викласти на тарілку і залити соусом від смаження.
Якщо рідини занадто багато, можна її випарити у маленькій каструльці.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рождественские рецепты выпечки. Рецепты Приготовления.
recepti.biz.ua карамель конфеты шоколад
Салат с Курицей и фруктами на апельсиновом соусе http://recepti.biz.ua
Рецепты приготовления Холодных закусокПроверенные рецепты с фото. Желе, десерты, напитки и даже супы из малины
Торты на заказ. Вкусно и недорого - торт грильяжный. Грильяжный торт, недорого! Жми.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter