Курячі крильця у білому вині
- Курячі крила 1 кг
- Вино біле напівсолодке 1 скл.
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець
- Базилік сушений
- Яйце 2 шт.
- Борошно 3 ст.л.
- Мед 1 ст.л.
Півсклянки вина вилити відразу у крильця - вони повинні помаринуватися у ньому кілька хвилин.
Збити 2 яйця із сіллю, перцем, базиліком, медом. Поступово додати борошно. Обваляти у цьому тісті крильця.
На розпеченій олії обсмажити крильця з усіх боків до зарум'янювання.
У процесі смаження потроху підливати залишене вино.
Накрити кришкою крильця, коли вони вже практично готові, і тушкувати так хвилин 5.
На гарнір можна подавати відварений рис, пюре, овочевий салат.
http://recepti.biz.uaконсервация овощей
Закупка-продажа сельхозпродукции - рецепт смачного торта. Рецепт картофельных оладьев.
Рецепты для пароварки, вкусно: первые блюда рецепт с фото.
Картошка В Мультиварке Рецепты - рецепты салатов с языком с фото. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепт салата из лапши и морепродуктов www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter