Курячі крильця, тушковані із грибами та цибулею
- Крило куряче 800 г
- Гриби 400 г
- Цибуля 3 шт.
- Вино біле 100 г
- Часник 3 зуб.
- Масло вершкове 50 г
- Зелень
- Лавровий лист
- Перець чорний (мелений і горошком)
- Сіль
Крильця вимити. Цибулю і часник очистити і вимити. Гриби розморозити, промити. Цибулю нарізати півкільцями, часник нарубати. Крильця викласти у каструлю, додати гриби, цибулю, посолити, поперчити, влити вино. Тушкувати 20 хвилин, додати перець горошком, лавровий лист, вершкове масло, тушкувати ще 10-15 хвилин. Потім додати часник, перемішати, залишити під кришкою на 5 хвилин. Крильця, гриби і цибулю викласти на тарілку, прикрасити зеленню.
Куриная отбивная с сыром рецепт http://recepti.biz.ua
www.recepti.biz.ua рецепты традиционной французской кухни
Рецепты приготовления шубыРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты пляцков с фотоРецепты и советы
Как приготовить вкусный шашлык: шашлык из куриных сердец. Заказ шашлыков из отборного мяса.
http://recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter