Курячі крильця по-грузинськи
- Крила курячі 1 кг
- Перець болгарський (червоний) 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Зелень петрушки
- Аджика (гострий перець)
- Сіль
- Олія рослинна
Підготувати крильця, при бажанні розділити на частини в місцях з'єднання суглобів. Посолити.
Налити у глибоку сковорідку олію, дати злегка розігрітися і висипати туди крильця. Смажити крильця на середньому вогні, постійно їх помішуючи. Хвилин через 10 підсипати до них нарізану крупно цибулю і болгарський перець. Продовжувати смажити, помішуючи.
Коли крильця будуть вже готові, висипати у сковорідку дрібно нарізані петрушку і часник, і додати чайну ложку гострої аджики, попередньо трохи розбавивши її водою, якщо вона занадто густа.
Все добре перемішати, вимкнути і подавати. Важливо майже відразу ж після додавання часнику зняти сковороду з вогню, інакше часник стане гірчити.
Готовим со вкусом - диетические блюда из говядины рецепты с фото.
www.recepti.biz.uaПростые и вкусные рецепты варенья и джемов из ягод и фруктов
Салат с сельдереем, яблоком и куриным филе http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter