Курячі крильця із медовою скоринкою, запечені із картоплею та ананасами
- Крило куряче 0.5 кг
- Мед 2 ст.л.
- Соєвий соус 3 ст.л.
- Спеції (сіль, перець)
- Масло вершкове
- Картопля 6 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Ананас консервований 250 г
Крила розрізати на три частини, маринувати у суміші соєвого соусу, меду, різних спецій і трохи соку із консервованих ананасів.
Розігріти духовку до 230-250 градусів, на змащене маслом деко розкласти нарізану кружечками картоплю, зверху посипати цибулею, посолити.
Зверху розкласти ще кружечки картоплі і посипати спеціями.
Розкласти зверху крила і нарізані на шматочки кільця ананаса. Усе рівномірно залити маринадом і поставити у духовку.
Хвилин через 25-30 деко вийняти і перевернути крила іншою стороною.
Через 15-20 хвилин страва готова.
Любишь сладости? Помни о фигуре - рождественская выпечка рецепты. Рецепты здоровой выпечки.
Рецепты начинок пиццы www.recepti.biz.ua
recepti.biz Узнай рецепт простых в приготовлении и невероятно вкусных кексов
как правильно готовить салат мимоза
Мимоза рецепт салатаВкусные Рецепты В Мультиварке. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter