Курячі крильця із гарніром із рису
- Карі 1 ч.л.
- Куркума 2 ст.л.
- Сік апельсиновий 130 мл
- Мед 1 ст.л.
- Часник 1 зуб.
- Крило куряче 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Олія рослинна 50 мл
- Рис 100 г
- Бульйон 1 скл.
- Перець чорний мелений
Карі, апельсиновий сік і мед ретельно перемішати.
Часник пропустити через прес, додати до суміші, посолити і поперчити.
Курячі крильця замаринувати.
Ріпчасту цибулю посікти і обсмажити у половині рослинної олії.
Посипати куркумою, всипати промитий рис, перемішати і тушкувати 3 хвилини.
Додати воду або бульйон, довести до кипіння, готувати 20 хвилин під кришкою, помішуючи.
Крильця вийняти із маринаду, обсушити, обсмажити в рослинній олії.
Cоус від смаження крилець розвести маринадом, прокип'ятити, остудити злегка.
Подавати рис, крильця і соус разом.
Рецепты горячих блюд из рыбы. Кулинарные рецепты блюд из рыбы.
Готовим вкусно - худеем легко - рецепты вкусных салатов.
Как приготовить летний салат - рецепты салатов из моркови. Купить морковь, цены.
Рецепт пампушек с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter