Курячі крильця із гарніром із рису

ДРУГІ СТРАВИ
2195 Курячі крильця із гарніром із рису
Фото - Курячі крильця із гарніром із рису
інгредієнти:
  • Карі 1 ч.л.
  • Куркума 2 ст.л.
  • Сік апельсиновий 130 мл
  • Мед 1 ст.л.
  • Часник 1 зуб.
  • Крило куряче 500 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Олія рослинна 50 мл
  • Рис 100 г
  • Бульйон 1 скл.
  • Перець чорний мелений

Карі, апельсиновий сік і мед ретельно перемішати.

Часник пропустити через прес, додати до суміші, посолити і поперчити.

Курячі крильця замаринувати.

Ріпчасту цибулю посікти і обсмажити у половині рослинної олії.

Посипати куркумою, всипати промитий рис, перемішати і тушкувати 3 хвилини.

Додати воду або бульйон, довести до кипіння, готувати 20 хвилин під кришкою, помішуючи.

Крильця вийняти із маринаду, обсушити, обсмажити в рослинній олії.

Cоус від смаження крилець розвести маринадом, прокип'ятити, остудити злегка.

Подавати рис, крильця і соус разом.

Рецепты горячих блюд из рыбы. Кулинарные рецепты блюд из рыбы.

Готовим вкусно - худеем легко - рецепты вкусных салатов.

Как приготовить летний салат - рецепты салатов из моркови. Купить морковь, цены.

Рецепт пампушек с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter