Курячі крильця
628
інгредієнти:
- Крило куряче
- Сіль
- Перець
- Приправа (чилі)
- Яйце
- Борошно
- Сухарі панірувальні
- Олія рослинна
Курячі крила вимити. Відрізати кінчики, розрізати навпіл. Посолити, поперчити, гарно посипати приправою чилі.
Відправити крила у духовку на 10-15 хв. Після цього охолодити.
Збити яйце, додати борошно (на 1 яйце приблизно 2 ст. л. без гірки), перемішати, щоб не було грудочок.
Запанірувати крильця у яйці і панірувальних сухарях.
Смажити у фритюрі до коричневої скоринки.
Подавати із соусом.
Рецепты вкусных мясных салатов. Рецепты мясные салаты.
Поможем выйти замуж в Германию: кулинарные рецепты первые блюда. Кулинарные рецепты.
Мультиварка Рецепты Творожен: рецепт лаваш на гриле.
Выращивание перепелов на мясо: перепела жареные.
Купить тыкву: как приготовить пирог из тыквы.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі