Курячі крильця
- Мeд
- Соєвий соус
- Кетчуп
- Кунжут (смажений)
- Крила курячі
Розрізаємо крила по фалангам на 3 частини.
Всі складові для соусу з'єднуємо в однакових пропорціях і збиваємо.
Далі на розігрітій сковорідці з олією злегка обсмажуємо крильця.
Заливаємо соусом.
Накриваємо кришкою, при цьому робимо середній вогонь, і на 40 хвилин ставимо тушкуватися.
Після закінчення часу кришку знімаємо і безперервно перевертаємо крильця до тих пір доки вони не вберуть у себе соус. Все це займає приблизно 15-20 хвилин.
Кухонные Принадлежности: рецепты рождественской выпечки. Рецепты для пекарни.
Индейка рецепт Рождество. Рождество рецепт.
Официальный сайт Tramontina - кухня с юлией высоцкой. Мебельная фабрика Стильные Кухни.
Фотографии салатов: рецепты салатов с креветками с фотографиями. Рецепты Для Мультиварки.
Продукты для азиатской кухни: тайская кухня рецепты салатов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter