Курячі крила з рисом
- Крила курячі 800 г
- Рис 200 г
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Майонез 2 ст.л.
- Кетчуп 2 ст.л.
- Імбир (мелений) 0.5 ч.л.
- Карі
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Кунжут (насіння)
Приготувати маринад: змішати соєвий соус, кетчуп, майонез, імбир, карі і насіння кунжуту. Замаринувати в ньому крила на 30 хвилин. У цей час відварити рис до напівготовності, промити його. Цибулю дрібно нарізати, моркву натерти на крупній тертці - спасерувати у невеликій кількості олії, потім додати до цибулі з морквою рис і смажити 5-7 хвилин. У посуд для запікання викласти рис із морквою, зверху крила і полити все маринадом. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 30 -40 хвилин.
Семена грибов вешенки купить: салат с жареными грибами.
http://recepti.biz.ua низкокалорийный торт без выпечки
Избавьтесь от варикоза навсегда: рецепты пошаговые с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.
http://recepti.biz.ua кофеварки эспрессо Rowenta Adagio
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter