Курячі крила у медово-гранатовому маринаді
- Крило куряче 1 упак.
- Мед 50 г
- Гранатовий концентрат (наршараб) 30 г
- Лимон 1 шт.
- Вино біле сухе 50 г
- Цибуля червона 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Сіль велика 1 ч.л.
- Перець чорний (мелений) 1 ч.л.
Всі інгредієнти маринаду подрібнити і ретельно змішати.
Скласти маринад і курячі крила, оброблені на частини (по суглобах), у щільний пакет.
Поставити у холодильник на 2 години або довше (за цей час кілька разів перевернути пакет).
Запікати на грилі або в духовці (200°C) 25-30 хвилин, змащуючи маринадом.
Подавати у гарячому або холодному вигляді.
Салаты новинки рецептыКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепты Приготовления: рецепты выпечки на рождество. Кухонные Принадлежности.
Рецепты пончиков на кефиреКулинарные рецепты
Печенье за 15 минут с бананамиПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
Осетинские пироги на заказ - салат черепаха с фото. Рецепты салатов на любой вкус.
http://recepti.biz.uaПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter