Курячі крила "Мексика"
- Крило куряче 1 кг
- Цибуля ріпчаста (червона) 1 шт.
- Часник 5 зуб.
- Помідор 1 шт.
- Перець болгарський (червоний) 1 шт.
- Перець червоний гострий 2 шт.
- Апельсин 1 шт.
- Лимон 1 шт.
- Вино біле сухе 200 мл
- Паприка солодка (мелена) 1 ч.л.
- Кмин 1 ч.л.
- Перець чорний мелений 0.5 ч.л.
- Перець червоний мелений 0.5 ч.л.
- Соєвий соус 3 ст.л.
- Олія рослинна 3 ст.л.
- Сіль
Приготувати маринад. Цибулю натерти на крупній тертці, вичавити часник, помідор і червоний перець дрібно нарізати кубиками, гострий перець дрібно нарізати. Додати сухе вино, вичавити сік із апельсина і лимона, додати соєвий соус, рослинну олію, всі спеції - все перемішати.
Курячі крила вимити, покласти у маринад і прибрати у холодильник на ніч.
Замариновані крила розкласти на грати і зверху покласти нарізані овочі із маринаду.
Під грати підставити лист, застелений фольгою, для того, щоб не забруднити духовку.
Крила запікати 20-25 хвилин у нагрітій духовці до 200°С.
Как приготовить летний салат - вкусные торты на день рождения рецепты. А твой унитаз светится.
Потрясающе вкусный салат - салат з куркою та грибами. Поилки для домашней птицы.
recepti.biz.uaТорты и пирожные на заказ
ЗдесьКурсы французского языка различного уровня и направленности
Кулинарные рецепты сайтыПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter