Курячі крила "Баффало"
876
інгредієнти:
- Крило куряче 1.5 кг
- Вода газована (Кока-кола) 150 мл
- Соус (томатний) 100 г
- Перець чорний (мелений) 0.25 ч.л.
- Перець чилі 0.25 ч.л.
- Перець білий 0.25 ч.л.
- Табаско 1 ст.л.
- Майонез
Змішати колу, томатний соус, чорний перець і чилі, табаско у великій каструлі і довести до кипіння на повільному вогні.
Крила укинути у киплячу олію, не пересмажуючи, вийняти з олії на сито. Дати олії стекти.
Коли соус почне густіти, укинути у нього крила і потримати кілька хвилин. Дістати і знову кинути у киплячу олію.
Повторити кілька разів протягом 50 хвилин. Сервірувати можна зі стеблами селери відразу після фінального занурення у соус.
Майонез змішати із білим перцем. Буде в якості додаткового соусу.
Салат с креветками: салат с креветками и омлетом.
Тутсалати з ананасом
ЗдесьУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі