Курячі крила
- Крила курячі 1.5 кг
- Картопля 1.5 кг
- Лимон 0.5 шт.
- Лист лавровий 2 шт.
- Пиво світле 1 л
- Карі 1 ч.л.
- Сіль
- Перець запашний горошком 10 шт.
- Сметана 3 ст.л.
- Кетчуп 2 ст.л.
У каструлю вилити пиво, додати порізаний скибочками лимон, лавровий лист, запашний перець, карі, хмелі-сунелі, посолити.
Крила помити, обсушити і покласти у маринад.
Залишити маринуватися на ніч у холодному місці.
Картоплю почистити (бажано взяти картоплю однакового розміру).
Деко скропити олією, викласти крила, покласти картоплю. Зверху посолити.
Духовку попередньо нагріти до 200 градусів, поставити деко з куркою та картоплею на 20 хвилин, потім дістати деко і змастити картоплю і курку сумішшю із сметани та кетчупу.
Знову поставити деко в духовку і запікати щe близько 30 хвилин, до зарум'янювання курки.
recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты с малиной - кулинарные рецепты первые блюда.
Готовим со вкусом: салати рецепти з грибами. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
recepti.biz Сеть ресторанов японской кухни
Готовим со вкусом: рецепт салата с буряком. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Рецепты салат морепродукты. Рецепт салат морепродуктов.
Рецепты тортов на любой вкус - медовик рецепт. Рецепты Для Мультиварки.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter