Курячі котлетки із вином
- Стегно куряче 3 шт.
- Батон 0.5 шт.
- Яйце куряче 4 шт.
- Вино біле напівсолодке 100 мл
- Майонез 2 ч.л.
- Олія рослинна
- Сіль
- Базилік сушений
- Сир твердий 30 г
Обрізати м'ясо зі стегенець і дрібно нарізати.
Половинку батона звільнити від скоринки, нарізати маленькими кубиками й залити вином. Перемішати і дати постояти пару хвилин, щоб все вино увібралося.
Потім до батону додати яйця, майонез, натертий на крупній тертці сир, базилік і сіль.
Ретельно все перемішати і додати куряче м’ясо. Ще раз вимішати і залишити знову на пару хвилин, щоб м'ясо "перейнялося" ароматом вина.
Ложкою сформувати плоскі котлетки, схожі на відбивні, і обсмажити із двох сторін на середньому вогні.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепт салата курица в перьях. Представление Курица.
Рецепт салата с бурякомКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Приготовление плова приколРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Праздничные закуски на новый годПраздничная компания
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter