Курячі котлети по-португальськи

ДРУГІ СТРАВИ
850 Курячі котлети по-португальськи
Фото - Курячі котлети по-португальськи
інгредієнти:
  • Курча (варене або смажене) 0.5 шт.
  • Ковбаса копчена 100 г
  • Маргарин 1 ст.л.
  • Перець мелений
  • Мускатний горіх (мелений)
  • Петрушка
  • Яйце 2 шт.
  • Листя салату 5 шт.
  • Перець солодкий червоний 0.5 шт.
  • Сухарі панірувальні 200 г
  • Морква 1 шт.
  • Олія 0.5 л

Kуріние котлети по Португальська (Croquetes de frango) інгредієнти

Kуріние котлети по Португальська (Croquetes de frango) Зварити або обсмажити курча.

Відокремити м'ясо від кістки і перемолоти у блендері. Очистити від шкірки копчену ковбасу, порізати, а потім перемолоти у блендері. Морквину натерти на дрібній тертці. Відварити картоплю в мундирі, у досить солоній воді. Злити воду, очистити картоплю і зробити пюре.

Розтопити маргарин у сковороді і підсмажити подрібнену копчену ковбасу з морквою до золотистого кольору. Зняти з вогню, додати курча і пюре. Все дуже добре перемішати до однорідного стану. Посолити, поперчити, додати мелений мускатний горіх і порізану петрушку, ще раз добре перемішати, перекласти у тарілку і дати охолонути.

фото Kуріние котлети по Португальська (Croquetes de frango) Коли маса охолоне, сформувати котлетки, умочити їх у збитих яйцях і потім, обваляти у панірувальних сухарях. Смажити у фритюрі (тобто у великій кількості соняшникової олії).

Kуріние котлети по Португальська (Croquetes de frango) Курча Тарілку застелити паперовою серветкою і викладати обсмажені котлетки в один шар. Коли серветка вбере у себе жир, перекласти котлетки у приготовлену тарілку для сервірування стола. Прикрасити листям салату і порізаним на півкільця червоним перцем.

recepti.biz.uaПшеничная и ржаная

Рецепт домашнего печенья на смальцеСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Таиландская кухня супы с кокосовым молокомМы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только

ЗдесьРецепты и советы

http://recepti.biz.ua торт медовый рыжик медовик