Курячі котлети по-португальськи
- Курча (варене або смажене) 0.5 шт.
- Ковбаса копчена 100 г
- Маргарин 1 ст.л.
- Перець мелений
- Мускатний горіх (мелений)
- Петрушка
- Яйце 2 шт.
- Листя салату 5 шт.
- Перець солодкий червоний 0.5 шт.
- Сухарі панірувальні 200 г
- Морква 1 шт.
- Олія 0.5 л
Зварити або обсмажити курча.
Відокремити м'ясо від кістки і перемолоти у блендері. Очистити від шкірки копчену ковбасу, порізати, а потім перемолоти у блендері. Морквину натерти на дрібній тертці. Відварити картоплю в мундирі, у досить солоній воді. Злити воду, очистити картоплю і зробити пюре.
Розтопити маргарин у сковороді і підсмажити подрібнену копчену ковбасу з морквою до золотистого кольору. Зняти з вогню, додати курча і пюре. Все дуже добре перемішати до однорідного стану. Посолити, поперчити, додати мелений мускатний горіх і порізану петрушку, ще раз добре перемішати, перекласти у тарілку і дати охолонути.
Коли маса охолоне, сформувати котлетки, умочити їх у збитих яйцях і потім, обваляти у панірувальних сухарях. Смажити у фритюрі (тобто у великій кількості соняшникової олії).
Тарілку застелити паперовою серветкою і викладати обсмажені котлетки в один шар. Коли серветка вбере у себе жир, перекласти котлетки у приготовлену тарілку для сервірування стола. Прикрасити листям салату і порізаним на півкільця червоним перцем.
recepti.biz.uaПшеничная и ржаная
Рецепт домашнего печенья на смальцеСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Таиландская кухня супы с кокосовым молокомМы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только
ЗдесьРецепты и советы
http://recepti.biz.ua торт медовый рыжик медовик
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter