Курячі котлети із червоним рисом
- Філе куряче 2 шт.
- Буряк 3 шт.
- Цибуля ріпчаста (червона) 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Рис 350 г
- Сир твердий 80 г
- Олія рослинна
- Приправа (для курки)
Курячі філе розрізати уздовж, щоб вийшли 4 тонких ескалопи. Можна злегка відбити через плівку.
Посипати приправою для курки, поперчити і відставити.
Підготувати буряк. Один дуже тонко нарізати кружечками, обсушити на паперовому рушнику і відкласти.
Із решти віджати сік. Його має бути 150 мл. Якщо соку недостатньо, можна додати води.
Цибулю і часник подрібнити.
У великій каструлі спасерувати цибулю із часником (5 хв).
Всипати рис і розмішати, щоб крупа покрилася олією. Смажити, перемішуючи, 1 хвилину.
Влити буряковий сік і бульйон і довести до кипіння.
Зменшити вогонь, приправити і перемішати, накрити щільно кришкою і варити на дуже слабкому вогні, не помішуючи, до готовності (15-20 хв).
У фритюрі обсмажити скибочки буряка. Обсушити на паперовому рушнику від зайвого жиру.
На великій сковороді дуже швидко обсмажити курячі котлети 5-6 хвилин, перевернувши один раз. Перетримувати довго не варто, вони стануть сухими і несмачними.
У готовий рис додати 2/3 натертого на крупній тертці сиру. Обережно перемішати.
На тарілку покласти рис, зверху обсмажений курячий ескалоп. Посипати сиром і прикрасити буряковими чіпсами. Буряк можна нарізати і смужками, а потім обсмажити.
http://recepti.biz.ua рецепты диетического питания для детей
Рецепт похудения в одной капсуле: салат из брокколи рецепты.
Шкафы от производителя недорого - рецепты американской кухни с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter