Курячі конверти з апельсином у грейпфрутовому соусі
- Філе куряче 500 г
- Апельсин 1 шт.
- Грейпфрут 1 шт.
- Масло вершкове
- Цибуля зелена
- Кардамон (коріандр) 1 ч.л.
- Сік апельсиновий 100 г
- Крохмаль 1 ч.л.
- Цукор 1 ч.л.
М'ясо промити і розрізати філе уздовж по товщині надвоє.
Накрити кожен шматок філе плівкою і відбити обережно.
Апельсин вимити і терткою зняти цедру.
Апельсин очистити і нарізати на великі кружечки.
Грейпфрут очистити від шкірки і видалити плівки. Часточки нарізати кубиками.
Філе посолити, поперчити, покласти на філе апельсин і загорнути. Для більшої міцності обв'язати ниткою.
Кардамон змішати із борошном і обваляти у ньому конверти.
Розігріти вершкове масло у сковороді і обсмажити конверти до золотистого кольору. Коли колір буде досягнутий, зменшити вогонь і, накривши кришкою, тушкувати ще хвилин 5-10.
Соус. М'якоть грейпфрута протерти через сито і налити в сотейник. Додати цедру, трохи апельсинового соку. Окремо змішати 3 ст. л. води з 1 ч. л. борошна і додати в соус.
Поставити на середній вогонь. Додати цукор. Готувати до загустіння.
Соус повинен вийти густим, мегаароматним і яскравим.
.
рождественские рецепты выпечки
Рецепт смачного тортаРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Рецепты супов и бульонов с фото: рецепт борщ с буряком. Поможем выйти замуж в Германию.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter