Курячі кишеньки із грибами
846
інгредієнти:
- Рис (варений)
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Бекон
- Майонез 3 ст.л.
- Томатна паста (кетчуп) 2 ст.л.
- Гірчиця 1 ст.л.
- Зелень
- Спеції
- Курка (філе)
- Печериці
Начинка: цибулю дрібно нарізати і обсмажити на олії до золотистого кольору, додати нарізані печериці, смажити до готовності грибів, у кінці посолити, додати спеції і відварений рис.
Філе акуратно надрізати з боку так, щоб отрималася кишенька.
Наповнити кишеньки фаршем.
Обгорнути кожну смужкою бекону.
Укласти у форму для запікання або на деко.
Приготувати соус, змішавши майонез, томатну пасту (кетчуп) і гірчицю.
Залити кишеньки соусом і поставити у духовку хвилин на 30, температура приблизно 200 градусів.
Рецепты салаты из коктейля морепродуктов www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі