Курячі "кишеньки"
- Грудка куряча 1 шт.
- Гриби (білі, підберезники, печериці, опеньки) 200 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Майонез 5 ст.л.
- Масло вершкове (маргарин)
- Спеції (сіль, перець)
Із грудки видалити усі кістки, залишити філе. Причому так, щоб шматочки були рівні. Усе зайве відрізати.
Те, що було відрізане від основного філе, на м'ясорубці змолоти у фарш.
Гриби обсмажити із дрібно нарізаною цибулею і також пропустити через м'ясорубку.
Отриманий фарш посолити, поперчити та ретельно перемішати.
Грудку акуратно надрізати. Тонким, але гострим ножем зробити кишеньку.
Можна зробити надріз і потім рукою зсередини м'ясо розділити до країв, але постаратися так, щоб не порвати.
Отриманим фаршем начинити "кишеньки".
Щоб начинка не "втекла", зашити дірку у кишені.
Деко або будь-яку іншу посудину для випікання змастити маслом або маргарином.
Викласти "заштопані кишеньки".
Часник розчавити (можна дрібно нарізати), змішати із майонезом і намазати "кишеньки".
Випікати хвилин 30.
Печеня по домашньому в мультиваркепеченя по домашньому
recepti.biz.uaКулинарные рецепты
Закупка рецепты - рецепты вкусных салатов. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Канапе здесь! Канапе к столу: приготовление канапе.
http://recepti.biz.uaРецепты закусок на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Рецепт торту пяна вишняКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Поможем выйти замуж в Германию - медовик рецепт. Рецепты Для Мультиварки.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter