Курячі кишеньки

ДРУГІ СТРАВИ
687 Курячі кишеньки
Фото - Курячі кишеньки
інгредієнти:
  • Грудка куряча 6 шт.
  • Бринза 200 г
  • Часник 1 зуб.
  • Зелень
  • Сіль
  • Перець
  • Яйце куряче 1 шт.

Курячі кишеньки інгредієнти

Курячі кишеньки Бринзу придавити виделкою, додати роздавлений часник і порізану зелень кропу, добре перемішати.

фото Курячі кишеньки Курячі грудки відбити, посолити і поперчити, але тільки з одного боку. Бринза має солоний смак, тому внутрішню сторону не солити.

Курячі кишеньки Грудка куряча На половину кожної грудки викласти начинку рівним шаром і закрити другою половиною.

Курячі кишеньки Бринза Готові кишеньки необхідно обваляти в борошні.

Курячі кишеньки Часник Викласти на сковороду з нагрітою олією і обсмажувати по 2 хвилини кожну сторону. Потім по черзі, виймаючи, вмочити кишеньки у трохи збитому яйці і повернути в сковороду. Смажити під кришкою по 5-6 хв з кожного боку.

Курячі кишеньки Зелень

Натуральное мясо для питомцев - салати з курячим мясом. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Рецепты блюд из рыбы сазан здесь

Новогодний праздничный стол какие блюда готовить в год свиньи http://recepti.biz.ua

Украинская национальная кухня

Поможем выйти замуж в Германию: рецепт крем заварной.