Курячі кишеньки
- Грудка куряча 6 шт.
- Бринза 200 г
- Часник 1 зуб.
- Зелень
- Сіль
- Перець
- Яйце куряче 1 шт.
Бринзу придавити виделкою, додати роздавлений часник і порізану зелень кропу, добре перемішати.
Курячі грудки відбити, посолити і поперчити, але тільки з одного боку. Бринза має солоний смак, тому внутрішню сторону не солити.
На половину кожної грудки викласти начинку рівним шаром і закрити другою половиною.
Готові кишеньки необхідно обваляти в борошні.
Викласти на сковороду з нагрітою олією і обсмажувати по 2 хвилини кожну сторону. Потім по черзі, виймаючи, вмочити кишеньки у трохи збитому яйці і повернути в сковороду. Смажити під кришкою по 5-6 хв з кожного боку.
Натуральное мясо для питомцев - салати з курячим мясом. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты блюд из рыбы сазан здесь
Новогодний праздничный стол какие блюда готовить в год свиньи http://recepti.biz.ua
Поможем выйти замуж в Германию: рецепт крем заварной.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter