Курячі грудки, запечені із сиром та беконом

ДРУГІ СТРАВИ
601 Курячі грудки, запечені із сиром та беконом
Фото - Курячі грудки, запечені із сиром та беконом
інгредієнти:
  • Грудка куряча 6 шт.
  • Сир м´який
  • Бекон
  • Спеції (сіль, перець)

Курячі грудки, запечені з сиром і беконом інгредієнти Куряче філе помити, обсушити рушником. Нарізати на невеликі шматочки. Посолити і поперчити.

Курячі грудки, запечені з сиром і беконом Кожен шматочок обгорнути сиром.

фото Курячі грудки, запечені з сиром і беконом Потім беконом.

Скласти у форму для запікання.

Курячі грудки, запечені з сиром і беконом Грудка куряча Відправити у духовку. Готується дуже швидко, хвилин 20 при температурі 180 градусів.

 

Бизнес с Avon, узнай секрет: как дома сделать йогурт без йогуртницы. Купить бытовую химию оптом.

Мастерская рукоделия и дизайна: вкусные торты на день рождения рецепты.

Как приготовить летний салат - французские десерты рецепты. Натуральный рецепт от насморка.

Рецепты приготовления шубыРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter