Курячі грудки, запечені із молодою картоплею
664
інгредієнти:
- Грудка куряча 1 шт.
- Картопля (молода) 0.5 кг
- Сметана 100 г
- Сир твердий 50 г
- Кріп
У сметану додати приправу для курки, перець чорний, сіль, перемішати. Грудку розрізати навпіл, обмазати сметаною, викласти у форму. Картоплю помити, почистити, обмазати сметаною, викласти навколо грудок.
Сир натерти на тертці.
Кріп дрібно порізати.
Курку і картоплю посипати кропом і сиром. Запікати у духовці 30 хвилин.
Украинская кухня доставка Москваукраинская кухня доставка
Рецепты Горячих Салатов - салаты из вареного сердца.
Рецепт макового торта recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі