Курячі грудки з апельсином і білим вином
- Грудка куряча 4 шт.
- Борошно пшеничне 1 ст.л.
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Масло вершкове 30 г
- Апельсин 3 шт.
- Вино біле сухе 150 мл
- Вершки (жирні) 4 ст.л.
- Петрушка (рублена) 1 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний мелений
Борошно змішати зі щіпкою солі і перцю, обваляти в цій суміші курячі грудки.
У глибокій сковороді розігріти оливкову олію і вершкове масло. Покласти у сковороду курячі грудки і обсмажити на средньому вогні з кожного боку 4-5 хвилин. Посипати курку цедрою із одного апельсина.
Облити курячі грудки апельсиновим соком із одного апельсина.
Збризкати білим сухим вином.
Довести до кипіння, накрити кришкою і тушкувати на слабкому вогні хвилин 10. Апельсин очистити, нарізати кільцями. Курячі грудки залити вершками.
Зверху укласти кружечки апельсина і прогріти ще хвилинку, струшуючи періодично сковороду.
Викласти на тарілку, додати рис, полити соусом і посипати петрушкою.
Обучение диетологов - диетолог светлана фус сайт. Аюрведические добавки из Индии.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter