Курячі грудки з апельсином і білим вином

ДРУГІ СТРАВИ
620 Курячі грудки з апельсином і білим вином
Фото - Курячі грудки з апельсином і білим вином
інгредієнти:
  • Грудка куряча 4 шт.
  • Борошно пшеничне 1 ст.л.
  • Олія оливкова 2 ст.л.
  • Масло вершкове 30 г
  • Апельсин 3 шт.
  • Вино біле сухе 150 мл
  • Вершки (жирні) 4 ст.л.
  • Петрушка (рублена) 1 ст.л.
  • Сіль
  • Перець чорний мелений

Курячі купки з апельсином і білим вином інгредієнти Борошно змішати зі щіпкою солі і перцю, обваляти в цій суміші курячі грудки.

Курячі купки з апельсином і білим вином У глибокій сковороді розігріти оливкову олію і вершкове масло. Покласти у сковороду курячі грудки і обсмажити на средньому вогні з кожного боку 4-5 хвилин. Посипати курку цедрою із одного апельсина.

фото Курячі купки з апельсином і білим вином Облити курячі грудки апельсиновим соком із одного апельсина.

Курячі купки з апельсином і білим вином Курячі грудки Збризкати білим сухим вином.

Курячі купки з апельсином і білим вином Борошно пшеничне Довести до кипіння, накрити кришкою і тушкувати на слабкому вогні хвилин 10. Апельсин очистити, нарізати кільцями. Курячі грудки залити вершками.

Курячі купки з апельсином і білим вином Олія оливкова Зверху укласти кружечки апельсина і прогріти ще хвилинку, струшуючи періодично сковороду.

Курячі купки з апельсином і білим вином Вершкове масло Викласти на тарілку, додати рис, полити соусом і посипати петрушкою.

салат невеста рецепт

Обучение диетологов - диетолог светлана фус сайт. Аюрведические добавки из Индии.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter