Курячі грудки з агрусом
- Грудка куряча 4 шт.
- Агрус 200 г
- Вершки (10%) 200 мл
- Цукор-пісок 2 ст.л.
- Сіль
Курячі грудки посолити, обсмажити на оливковій олії до золотистої скоринки з кожного боку (приблизно 5 хв).
Ягоди очистити від хвостиків і розрізати навпіл.
У ягоди додати цукор і трохи води. Довести до кипіння.
Додати вершки. Тушкувати ягоди на тихому вогні ще пару хвилин.
Курку викласти у форму, залити соусом і поставити в розігріту духовку (200 градусів) хвилин на 10-15.
Рецепты Приготовления - салати з курячого мяса. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Салат белоцерковский рецепт с фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты пончиков на кефиреКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
как в домашних условиях приготовить йогурт
Рецепты Для Мультиварки - семга запеченная с картофелем в духовке.
Как приготовить вкусный шашлык - мясные салаты с ананасом. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Овощные салаты рецепты с фотоМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter