Курячі грудки з агрусом

ДРУГІ СТРАВИ
571 Курячі грудки з агрусом
Фото - Курячі грудки з агрусом
інгредієнти:
  • Грудка куряча 4 шт.
  • Агрус 200 г
  • Вершки (10%) 200 мл
  • Цукор-пісок 2 ст.л.
  • Сіль

Курячі грудки посолити, обсмажити на оливковій олії до золотистої скоринки з кожного боку (приблизно 5 хв).

Ягоди очистити від хвостиків і розрізати навпіл.

У ягоди додати цукор і трохи води. Довести до кипіння.

Додати вершки. Тушкувати ягоди на тихому вогні ще пару хвилин.

Курку викласти у форму, залити соусом і поставити в розігріту духовку (200 градусів) хвилин на 10-15.

 

Рецепты Приготовления - салати з курячого мяса. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Салат белоцерковский рецепт с фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Рецепты пончиков на кефиреКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

как в домашних условиях приготовить йогурт

Рецепты Для Мультиварки - семга запеченная с картофелем в духовке.

Как приготовить вкусный шашлык - мясные салаты с ананасом. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Овощные салаты рецепты с фотоМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter