Курячі грудки в беконі

ДРУГІ СТРАВИ
706 Курячі грудки в беконі
Фото - Курячі грудки в беконі
інгредієнти:
  • Грудка куряча 1 шт.
  • Бекон (скибки) 3 шт.
  • Сир (скибки) 1 шт.
  • Слива консервована 2 шт.
  • Сіль
  • Перець

Курячі грудки злегка відбити, зробити в них кишеньку і покласти туди шматочок сиру.

Консервовані сливи нарізати скибочками, покласти в кишеню.

Курячі грудки з усіх сторін обгорнути скибочками бекону. Розігріти в сковороді олію і обсмажувати грудку з двох сторін близько 5-7 хвилин.

Потім перекласти грудку у вогнетривку тарілку і поставити в духовку.

Запікати близько 10-15 хвилин при температурі 150 градусів. Подавати з фруктами або овочевим гарніром.

Кулинарные рецепты от Tramontina: салат с креветками и омлетом.

Гриль-барбекю - рецепт лаваш на гриле. Поможем выйти замуж в Германию.

Первые блюда рецепт с фотоРецепты русской кухни М Сырникова

Рецепты кексов на любой вкус - рецепт кекс столичный. Очень вкусные кексы.

Кулинарно-домашние сайты http://recepti.biz.ua

recepti.biz Куличи, пасхи, пасхальное меню: пошаговые рецепты с фото

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter