Курячі грудки в беконі
- Грудка куряча 1 шт.
- Бекон (скибки) 3 шт.
- Сир (скибки) 1 шт.
- Слива консервована 2 шт.
- Сіль
- Перець
Курячі грудки злегка відбити, зробити в них кишеньку і покласти туди шматочок сиру.
Консервовані сливи нарізати скибочками, покласти в кишеню.
Курячі грудки з усіх сторін обгорнути скибочками бекону. Розігріти в сковороді олію і обсмажувати грудку з двох сторін близько 5-7 хвилин.
Потім перекласти грудку у вогнетривку тарілку і поставити в духовку.
Запікати близько 10-15 хвилин при температурі 150 градусів. Подавати з фруктами або овочевим гарніром.
Кулинарные рецепты от Tramontina: салат с креветками и омлетом.
Гриль-барбекю - рецепт лаваш на гриле. Поможем выйти замуж в Германию.
Первые блюда рецепт с фотоРецепты русской кухни М Сырникова
Рецепты кексов на любой вкус - рецепт кекс столичный. Очень вкусные кексы.
Кулинарно-домашние сайты http://recepti.biz.ua
recepti.biz Куличи, пасхи, пасхальное меню: пошаговые рецепты с фото
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter