Курячі грудки в апельсиновому соусі
653
інгредієнти:
- Грудка куряча 500 г
- Бульйон (курячий, кубик) 125 мл
- Сік апельсиновий 125 мл
- Карі 1 ч.л.
- Цибуля шалот 4 шт.
- Масло вершкове 100 г
М'ясо нарізати середніми шматочками.
Обсмажити з одного боку.
Цибулю нашаткувати.
Додати у м'ясо цибулю і тушкувати до прозорості.
Потім додати карі.
Додати апельсиновий сік і курячий бульйон, закрити кришкою і тушкувати 10 хв.
Викласти м'ясо у тарілку, накрити фольгою і поставити у тепле місце.
Соус зняти з вогню і вмішати по маленькому шматочку масла.
Рецепты приготовления микроволновка здесь
Рецепт салата с Белыми китайскими грибами www.recepti.biz.ua
Майонез домашний миксером видеоПроизводство майонеза, масла
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі