Курячі грудки в апельсиновому соусі

ДРУГІ СТРАВИ
707 Курячі грудки в апельсиновому соусі
Фото - Курячі грудки в апельсиновому соусі
інгредієнти:
  • Грудка куряча 500 г
  • Борошно пшеничне 1 ст.л.
  • Цибуля 2 шт.
  • Карі 1 ч.л.
  • Сік апельсиновий 0.5 скл.
  • Бульйон курячий (із кубиків) 0.5 скл.
  • Олія 100 г
  • Сіль

М'ясо нарізати кубиками, обсушити рушником (паперовим), посипати борошном.

Розігріти на сковороді трохи олії і обсмажити куряче м'ясо протягом кількох хвилин на сильному вогні, потім вогонь зменшити, додати до м'яса дрібно нарізану цибулю і обсмажувати до прозорості цибулі.

Додати карі, апельсиновий сік, курячий бульйон, сіль, накрити кришкою і тушкувати до готовності (м'якості) цибулі. Потім зняти кришку, додати вершкове масло, почекати коли воно повністю розчиниться і трохи випарити соус.

Подавати із відвареним рисом.

http://recepti.biz.uaСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты

ТутСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Кулинарные рецепты праздничных блюд. Хэллоуин кулинарные рецепты праздничные блюда.

Французские десерты рецепты с фото выпечкаРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты

www.recepti.biz.uaРусские пироги на заказ! Быстрая доставка прямо из печки! Есть самовывоз

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter