Курячі грудки в апельсиновому соусі
- Грудка куряча 500 г
- Борошно пшеничне 1 ст.л.
- Цибуля 2 шт.
- Карі 1 ч.л.
- Сік апельсиновий 0.5 скл.
- Бульйон курячий (із кубиків) 0.5 скл.
- Олія 100 г
- Сіль
М'ясо нарізати кубиками, обсушити рушником (паперовим), посипати борошном.
Розігріти на сковороді трохи олії і обсмажити куряче м'ясо протягом кількох хвилин на сильному вогні, потім вогонь зменшити, додати до м'яса дрібно нарізану цибулю і обсмажувати до прозорості цибулі.
Додати карі, апельсиновий сік, курячий бульйон, сіль, накрити кришкою і тушкувати до готовності (м'якості) цибулі. Потім зняти кришку, додати вершкове масло, почекати коли воно повністю розчиниться і трохи випарити соус.
Подавати із відвареним рисом.
http://recepti.biz.uaСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты
ТутСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Кулинарные рецепты праздничных блюд. Хэллоуин кулинарные рецепты праздничные блюда.
Французские десерты рецепты с фото выпечкаРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
www.recepti.biz.uaРусские пироги на заказ! Быстрая доставка прямо из печки! Есть самовывоз
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter