Курячі грудки у журавлинно-медовому соусі
829
інгредієнти:
- Грудка куряча 2 шт.
- Лимон 1 шт.
- Журавлина 0.5 скл.
- Мед 1 ст.л.
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
У курячих грудок зняти шкіру і відокремити м'ясо від кісток. М'ясо посипати сіллю і перцем, полити лимонним соком. Замаринувати хвилин на 10.
Приготувати соус. Журавлину протерти через сито, додати кілька крапель лимонного соку і мед. Все добре перемішати.
М'ясо трохи відбити і нарізати на середні шматочки.
У розігріту сковороду з олією покласти м'ясо і смажити до утворення рум'яної скоринки.
Потім додати у сковороду соус і протушкувати ще 5 хвилин.
Оливье салат мясной рецепт. Праздничный мясной салат рецепт.
Рецепт приготовления плов по узбекски www.recepti.biz.ua
Вкусные рецепты с фото - печенье из творога розочки.
Рецепты домашних тортиков с фотоЗабавные фото и видео животных
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі